Magicpolar rádiófrekvenciás kezelés

Innovatív Hexapoláris RF

 

Magicpolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság.

3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

eunsung, magicpolar

 

Alkalmazási terület:

  • Zsírbontás
  • Méretcsökkentés
  • Narancsbőr kezelés
  • Bőr rugalmasság és feszesítés
  • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
  • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

unnamed (1)

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót. Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye bőrtisztítás utáni nyugtatásra, a kis kezelőfej kék fénye akne kezelésre ajánlott.

unnamed (2)unnamed (3)unnamed (4)